Snelle en voordelige levering

Eiwitshakes voor elk gezond dieet - Welkom bij Supplemento!

Klantenservice

Welkom op de klantenservicepagina van Supplemento.nl. Heb je een vraag of een opmerking? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Geen zin om te zoeken? Stuur ons dan een e-mail!

Waarom kiezen voor Supplemento?
Omdat je net als wij op een bewuste manier met je gezondheid en voeding omgaat. Omdat je wel een doel hebt, maar niet eindeloos veel tijd. Omdat je weet dat voedingssupplementen kunnen helpen bij het bereiken van je doel, maar je weet niet precies hoe. Omdat Supplemento een selectie biedt van alleen de allerbeste merken voor een zo laag mogelijke prijs. Dat maakt een eindeloos zoeken naar het beste product overbodig. Bovendien geven we op ons blog achtergrondinformatie, tips en ideeën die je kunnen helpen bij het behalen van jouw doelstelling. 

Wat is Supplemento.nl?
Supplemento.nl biedt het best uitgekiende assortiment sportvoeding en afslankproducten van Nederland. Supplemento staat gelijk aan eerlijk advies, de beste kwaliteit en snelle levertijden.
 
Veelgestelde vragen
Wil je snel antwoord op je vraag? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen. 95% kans dat jouw vraag daarbij zit. En zo niet, stuur ons dan even een e-mail. De meeste vragen beatwoorden we nog dezelfde dag.

Contact
Heb je een vraag, of wil je advies? Bel of mail ons dan. Klik hier voor onze contactgegevens.

Supplemento Nieuwsbrief
Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Dan mis je onze tips, aanbiedingen en kortingscodes. Schrijf je je dus nu in!

Betaalmogelijkheden
Bij Supplemento kun je betalen via iDEAL, PayPal en via bankoverschrijving. iDEAL betalingen worden meteen verwerkt, en garanderen dus dat je bestelling snel bezorgd wordt.

Bezorgen
Supplemento maakt gebruik van PostNL. Dat verzekert een snelle en nette bezorging. Vandaag besteld? Morgen in huis. En bestelllingen boven €35 worden gratis bezorgd!

Retourneren
Ongeopende producten kunnen binnen 7 dagen retour gestuurd worden. Na ontvangst krijg je het aankoopbedrag terug.

Algemene voorwaarden
Als je een bestelling doet bij Supplemento.nl, dan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten van koper en verkoper beschreven.

Privacybeleid
Eerlijkheid en vertrouwen vormen het fundament van onze filosofie. Wat dat voor jouw privacy betekent, lees je hier.